Over ons

Sinds 2005 is Mobiele Wasstraat gespecialiseerd in het professioneel reinigen van complete wagenparken zowel zakelijk als particulier. Van grote glazen kantoorpanden wassen tot kleine appartementen en auto’s.  Glazenwassen was nog nooit zo divers. Begonnen in Leende maar al snel wisten klanten uit Weert, Venlo, Eindhoven, Best, Tilburg en meer Johan Bax te vinden. Begonnen als glazenwasser maar al snel was er vraag naar meer dus bereidde hij zijn diensten uit.

Door de grote diversiteit aan opdrachten en klanten moest er ook het een en ander aan apparatuur worden aangeschaft. Hierbij werd er vooral gelet op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. MobieleWasstraat gebruikt bij het glazenwassen kalkvrij osmosewater en geen zeepproducten of andere agressieve producten.

 

Door de jarenlange ervaring ontwikkelde MobieleWasstraat een eigen specifieke dienstverlening naar bedrijven en autodealers toe. Naast onze efficiënte werkwijze,  hebben we bekendheid verworven door onze unieke publiciteitsstunts. Deze stunts beschouwen we als een extra stukje service.

Zoals we afgelopen winter voor een auto-dealer, die zijn wagenpark liet wassen door MobieleWasstraat, tevens zijn bezoekers een kopje warme erwtensoep aanboden.  Plus een gratis wasbeurt voor de auto van de bezoekers!  De kopjes snert worden hierbij uitgedeeld uit een knal-groene Volkswagen Kever welke is verbouwd tot een opvallend kraampje.

Daarnaast heeft Mobiele Wasstraat een mogelijkheid gekregen om op het wagenpark van PSV zijn diensten te mogen aanbieden.  Onder het kopje foto’s ziet u hier enkele voorbeelden van.

Probeer onze diensten uit en laat je verrassen door de lage prijzen icm hoge kwaliteit!

 

 

 

 

 

 

 

 

- MobieleWasstraat.nl

 

 

 

 

Mobielewasstraat.nl © 2018

rvn_digitalis_theme rvn_digitalis_theme_tv_1_3 rvn_digitalis_theme_fwv_1_1