Over ons

Sinds 2005 is MobieleWasstraat gespecialiseerd in het professioneel reinigen van o.a. complete wagenparken zowel zakelijk als particulier. Van het wassen van grote glazen kantoorpanden tot kleinere appartementen en auto’s. Glazenwassen was nog nooit zo divers; een vak dat na 15 jaar nog altijd met passie uitgevoerd wordt. Begonnen in Leende maar al snel wisten klanten uit Weert, Venlo, Eindhoven, Best, Tilburg en zelfs Groningen Johan Bax te vinden waarop hij met een volle tank osmosewater stad en dorp afreisde. Wat ooit begon als ‘glazenwasser’ groeide snel naar meer vraag en zo groeide langzaamaan dienstverlenging.

Door de grote diversiteit aan opdrachten en klanten moest er ook het een en ander aan apparatuur worden aangeschaft. Hierbij werd er vooral gelet op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. MobieleWasstraat gebruikt bij het glazenwassen kalkvrij osmosewater en geen zeepproducten of andere agressieve producten. Johan is trouw aan zijn gereedschap en werkt en denkt zelf mee aan de constante ontwikkeling van slimme oplossingen binnen de schoonmaak.

Door de jarenlange ervaring ontwikkelde MobieleWasstraat een eigen specifieke dienstverlening voor bedrijven, autodealers en consumenten. Naast een efficiënte werkwijze,  hebben we bekendheid verworven door onze unieke evenementen en publiciteitsstunts. Deze stunts beschouwen we als een extra stukje service.

Zo hebben we bijvoorbeeld voor een auto-dealer die zijn wagenpark liet wassen door MobieleWasstraat, tevens zijn bezoekers een kopje warme erwtensoep aanboden tezamen met een gratis wasbeurt voor de auto! De kopjes snert werden hierbij uitgedeeld vanuit een knal-groene Volkswagen Kever welke was verbouwd tot een opvallend kraampje.

Zo hebben we recent gestaan bij Bouwmaterialen zaken, autodealers, kledingzaken, schildersbedrijven, parkeergarages en supermarkten en hebben we zelfs voor bekende Nederlanders mogen werken. Onder het kopje foto’s zijn nog wat archief foto’s te vinden. U vindt recente foto’s op onze Facebookpagina MobieleWasstraat.nl

Probeer onze diensten uit en laat je verrassen door de lage prijzen icm hoge kwaliteit!

 

 

 

 

 

 

 

 

– MobieleWasstraat.nl

 

 

 

 

Mobielewasstraat.nl © 2020

rvn_digitalis_theme rvn_digitalis_theme_tv_1_3 rvn_digitalis_theme_fwv_1_1